Joël van Amerongen

Het is mijn wens dat je een mooi leven hebt. Dat je leeft, droomt, geniet, huilt, angsten overwint, grenzen hanteert, je eigen grenzen voorbijgaat, impact hebt, liefde ervaart, rust kent en steeds dichter bij je kern komt. Dit alles met mooie mensen om je heen, terwijl je doet wat je het liefste doet en alles vanuit balans.

Ik heb een liefdevol mensgericht hart. Vanuit die liefde voor mensen heb ik ook een hele duidelijke kant ontwikkelt (vaak geïnterpreteerd als harde of zakelijke kant). Maar ik zie die eerlijkheid en duidelijkheid als nodig, om mensen verder te helpen.

Want verandering begint bij bewustwording. En door eerlijk te zijn, duidelijk te zijn, kan jij bewust worden van je gedachten, overtuigingen en handelen en daar wat mee doen.

Businesscoach

Ondernemerschap

Na mijn start als ondernemer realiseerde ik binnen 3 jaar financiële vrijheid. Dat was hard werken maar door goed timemanagement en energiemanagement is het altijd vanuit rust geweest. Balans hebben tussen hard werken en genieten van het leven vind ik belangrijk. Zorgen dat je doet wat nodig is, dat is in mijn optiek de sleutel.

‘Ik help ondernemers om vanuit hun essentie te handelen door ze te ontwikkelen op gebied van persoonlijk leiderschap.’

 Joël als ondernemer

Ben je op zoek naar
een businesscoach of sparringpartner?

Neem vrijblijvend contact op.

© Copyright - Joël van Amerongen - J.H. van Amerongen Holding B.V.