Spreker persoonlijk leiderschap

Als spreker is het mijn missie om mensen in hun kracht te zetten door ze te ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hierbij moet je er rekening mee houden dat ik het hier niet heb over theorietjes, modelletjes en vaardigheden trainen. Nee, dat is voor mij niet weggelegd. Ik ga jou en je organisatie helpen om het persoonlijk leiderschap terug te brengen naar de kern. Iedere individu moet leiding geven aan zichzelf!

Krachtig persoonlijk leiderschap

Wat als jouw mensen allemaal krachtig leiding aan zichzelf geven?

Stel je voor dat je team net zo hard gaat knokken voor jouw dromen als jijzelf? Wat als jij als directeur kunt bouwen op je team en andersom. Wat als jullie samenwerken, elkaar versterken waar nodig en de gestelde doelen keer op keer bereiken?

Dat wil ik helpen realiseren in jouw bedrijf.

Hoe? Door iedereen vanuit de drie pijlers in hun verantwoordelijkheid te zetten. Tijd om te doen wat nodig is!

‘Als leider moet je bewust zijn van wie je bent, van je verantwoordelijkheden en die van anderen. Dit moet vanuit een krachtige innerlijke houding komen die je in staat stelt om sneller besluiten te nemen.’

Drie pijlers van krachtig leiderschap

Tijdens een inspiratiesessie gaan we hiermee aan de slag

  • Je bewust worden van waar je staat;
  • creëren van waar je naartoe gaat;
  • Actie nemen in de richting van je doel.

Bewustwording is de eerste stap tot groei. Als je met je ogen dicht je leven leeft sta je stil. Je moet bewust zijn van wie je nu bent, waar je voor leeft en waarom je doet wat je nu doet.

Vervolgens moet je bedenken wat jij te creëren hebt… Daarmee bedoel ik dat je ofwel je eigen droom gaat bouwen of aan die van een ander. Beide is geweldig!

Richting helder? Actie nemen. Bereik je doel stap voor stap.

Ben je op zoek naar
een spreker over persoonlijk leiderschap?

Neem vrijblijvend contact op.

© Copyright - Joël van Amerongen | 58374140