,

Mindset: denk groot, onderneem actie

Mindset: het begin van succes? De enige manier om resultaat te krijgen is actie nemen. We moeten in beweging zijn om iets te krijgen. Het is echter wel belangrijk om de juiste mindset te hebben.

‘If you do not see great riches in your imagination, you will never see them in your bank balance.’ – Napoleon Hill

Als je een statische mindset hebt, zul je weinig successen bereiken. Heb je een mindset die gericht is op groei? Dan zal die groei mogelijk worden. Het is niet zo moeilijk om dit op te pakken. Laat me een voorbeeld geven. Een ondernemer die 50.000 euro omzet draait en dit prima vindt, zal blijven denken en handelen als iemand die 50.000 euro omzet draait. Als diezelfde ondernemer besluit om 200.000 euro omzet te bereiken, zal hij daardoor anders gaan denken. Hij stelt zijn mindset in op een verviervoudiging.

Mindset: Wat veel succesgoeroes je niet vertellen

Er is wel een belangrijk punt dat veel ‘succesgoeroes’ overslaan als het gaat om mindset: je kunt zo groot denken als je wilt, maar als je niet de benodigde actie onderneemt, krijg je nooit het gewenste resultaat. Iemand die zichzelf geen leiding kan geven, kan denken wat hij wil, maar zal nooit zijn situatie ontstijgen als hij niet anders gaat handelen.

Een mindset gericht op groei, waarde toevoegen en succesvol worden is een fantastisch uitgangspunt? Het is vercolgens aan jou, je moet bergen gaan verzetten. Dat is leuk metaforisch, maar er moet serieus een berg werk verzet worden voordat je succesvol bent.

Een leider kan in korte tijd succesvol worden

Ik ben er absoluut van overtuigd dat leiders in korte tijd succesvol kunnen worden. Hoe krachtig jij bent als leider, hoe waardevol je bent en hoeveel actie je onderneemt: alles wordt evenredig beloond.

Dus neem ter harte: als jij een leider bent, ben je in staat om bergen te verzetten en veel waarde toe te voegen, waardoor je echt impact hebt. Denk groot, zorg dat je mindset altijd gericht is op groei, verbetering, waardevol zijn en slim investeren. Tijd is schaars en al het andere kan gecreëerd worden. Laat het geld zo snel mogelijk voor je werken, zodat je investering op investering kunt doen om succesvol te worden.

Krachtige leiders hebben een mindset die gericht is op groei, verbetering en waarde toevoegen; ze nemen actie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *